CallMed. Compania noastră

De la înființarea companiei noastre în anul 1999, am stabilit cele mai înalte standarde.
În anul 2000 în orașul Chișinău a fost inaugurată una dintre primele instituții medicale  private, Clinica multifuncțională CallMed.  Împreună cu cei mai buni profesioniști în domeniul ginecologiei, urologiei, chirurgiei generale, neurologiei – timp de 20 ani am creat un sistem integrat de îngrijire a pacienților oferind calitate și pasiune.

Începând cu 1 noiembrie 2002, lista serviciilor prestate s-a extins odată cu înființarea primului serviciu de ambulanță privată în Republica Moldova. Calitatea, fiabilitatea și satisfacția pacienților sunt obiectivele noastre majore. Salvarea vieților și contribuția la menținerea și recuperarea sănătății este o prioritate esențială pentru Echipa CallMed. De mulți ani lucrăm în domeniul serviciului de urgență, transportului medical cu ambulanța a pacientilor și logisticii medicale la cel mai înalt nivel. În pofida dotării cu cele mai moderne tehnologii, angajații noștri sunt cel mai important capital al companiei noastre. Pentru noi performanța înseamnă munca în echipă, iar echipa noastră știe să muncească. Când vine vorba de viața umană, ei depășesc adesea limitele lor. Clienții noștri au încredere în personalul nostru prietenos și competent!

„CallMed oferă servicii de cea mai bună calitate, deoarece fiecare intervenție medicală de urgență efectuată conține pe lângă Profesionalism și Experiență, multă Dăruire, Pasiune și Dragoste pentru Pacient.”

CallMed. Realizările noastre
Cifre și fapte

  • De peste 20 de ani vă stau la dispoziție non-stop 15 ambulanțe cu echipe de specialiști. În perioada aceasta am câștigat o experiență bogată.
  • Zeci de mii de oameni au apelat la serviciile CallMed.
  • Sute de mii kilometri am parcus cu Ambulanțele CallMed pe plan local/național/internațional.
  • Zeci de pacienți au fost transportați peste hotarele țării noastre pentru investigații și tratament.
  • Sute de oameni au fost repatriați acasă din străinătate: Ungaria, Ucraina, Federația Rusă, Austria, Germania, Franța, Italia, Spania, Elveția, Serbia, Turcia, etc….
  • Zeci de mii de pacienți au rămas multumiți de modul în care au fost tratați
  • Suntem un operator exclusiv în repatrieri pe teritoriul Republicii Moldova.
    Companiile de asigurări private de sănătate din Romania și Federația Rusă ne-au ales ca furnizor exclusiv pentru repatrierea pacienților străini sau a cetățenilor din Republica Moldova.

Servicii diverse
Serviciul de ambulanță în Chișinău efectuează transport medical a pacienților (inclusiv a celor în stare gravă) în Moldova, Europa, Asia, precum și în țările CSI (Rusia, Ucraina, Belarus etc.).
La fel vă oferim servicii asistență medicală urgentă, de transport medical a pacienților pentru investigații  la centre de diagnostic specializate, la spitale, la gară și la aeroport – și la bordul aeronavei dacă este necesar.
Prin compartimentul de urgență asigurăm asistență medicală la competiții și manifestări de orice fel.

Intervenție promtă
Viteza de intervenție și eficiența asistenței medicale – acestea sunt cele doua avantaje ale Serviului Privat de Ambulanță CallMed.

Experiență
Echipele noastre au o vastă experiență în domeniul transportului medical, atât pe plan intern cât și internațional.
Datorită experienței profesionale medicale acumulată  dea lungul anilor permite de a construi o lume mai bună prin intermediul unor servicii medicale de o calitate superioară.

Colaborare
Serviciul de Ambulanță CallMed lucrează cu persoanele fizice și juridice, companii de asigurări din țară și străinătate.

Motivația noastră zilnică este să vă ajutăm