CallMed. Detoxifiere alcoolică la domiciliu

Ați consumat băuturi alcoolice în exces? Vă simțiți incomod să ieșiți în stradă sau la muncă? CallMed vă poate oferi o soluție – detoxifiere alcoolică la domiciliul dumneavoastră!
Terapia de detoxifiere este o procedură de curățare a organismului de toxinele acumulate în urma abuzului de alcool.
Procedura de detoxifiere alcoolică la domiciliul dumneavoastră este convenabilă și eficientă. Aceasta este o adevarată ușurare! La CallMed o echipă de medici de urgență este la datorie non-stop pentru a vă grăbi însănătoșirea. Picurătoarea, materiale individuale, medicamente speciale – toate acestea sunt utilizate pentru a vă înlătura starea de mahmureală. Pacientul devine mai bine deja în timpul picurării. Semnele de îmbunătățire a stării se manifestă deja din primele ore după administrarea tratamentului, iar semne de însănătoșire sunt vizibile la finisarea curei de detoxifiere.

Cura de detoxifiere alcoolică poate fi recomandată de către medic – de 1-2 ori pe zi, timp de 1-5 zile, în funcție de gravitatea stării pacientului. În caz de agravare a situației este indicată internarea pacientului în instituție specializată.

Asistență medicală pentru detoxifiere alcoolică poate fi solicitată apelând la numărul scurt de telefon 14112 sau la 0 (22) 276587 // NON-STOP!