Repatrieri și Transport Medical Asistat în Europa, Asia și țările CSI

„Ajungem acolo unde suntem asteptați!”

 

 

 

De mai bine de 20 de ani CallMed transportă pacienți în toată Europa și țările CSI. Clienții noștri sunt companii de asigurări și persoane fizice. Asigurăm transport rapid, sigur și de înaltă calitate pentru toate categoriile de pacienți. Mașinile noastre sunt dotate cu echipament de înaltă tehnologie, iar personalul nostru medical profesionist și amabil are grijă de starea fizică și morală a pacientului pe drum. Cu echipamentul nostru tehnic și medical, suntem pregătiți pentru transportări de orice complexitate. Vom duce pacientul acasă sau la spital, aeroport sau alte țări în ambulanțele noastre confortabile și bine echipate.
Vă oferim asistență medicală de calitate și vă garantăm servicii profesionale, transport confortabil și sigur!

„Speranța la viață!”

Sănătatea joacă un rol foarte important pentru noi toți, iar uneori tratamentul în străinătate crește speranța de viață. În aceste condiții, echipa CallMed vine în întimpinarea pacienților, oferindu-le servicii de transport medical asistat spre orice clinică medicală potrivită. Inainte de a merge într-o deplasare ambulanțele sunt verificate din punct de vedere tehnic și dotate suplimentar cu utilaje adaptate nevoilor pacientului.

Echipament de ultima generație

Brancarda (targa) noastră este dotată cu aproape tot echipamemtul prezent intrun salon de Anestezie și Terapie Intensivă pentru a stabiliza starea pacientului care necesită asistență medicală de urgență. Ce ține de tehnologia medicală noi suntem în continua actualizare a echipamentului medical, motiv pentru care suntem uneori mai moderni.
Avem în dotare brancarda pentru ambulanță Kartsana Power Brava care este una electro-hidraulica cu sistem electric de reglare a înălțimii ceea ce garantează pacientului maxim confort și siguranță la urcare și coborîre.

 

„Cînd mergem împreună, drumul nu va părea prea lung”