CallMed. Terapie Intensivă Mobilă - Transfer Interspitalicesc

Accesul spre sănătate 

Un alt domeniu de activitate al serviciului CallMed este transferul interspitalicesc al pacienților gravi care necesită terapie intensivă continuă inclusiv ventilație mecanică pacienți.
Cazurile complexe ce includ terapie intensivă necesită o abordare profesionistă. Aceasta prezintă o provocare cu care se confruntă zi de zi medicii noștri atunci când asigură transportul medical dintr-un spital în altul. Necătînd la faptul că ne străduim pentru un transport rapid și rentabil, siguranța transportului „de la pat la pat” este principala noastă preocupare.

Cînd fiecare minut contează

Răspundem rapid și eficient la situații de urgență.
Decizia de transport a pacientului o ia medicul responsabil din spitalul care transferă pacientul cu acordul prealabil al familiei, după obținerea acceptului pentru transfer de la spitalul care va primi pacientul. La solicitarea rudelor echipa de terapie intensivă mobila CallMed intervine promt și eficient cu tot suportul necesar pentru a transfera pacientul. Informeză familia asupra: stării pacientului, riscurilor și potențialelor beneficii ale transferului.

Logistica Transporturilor Medical Asistate

Coordonăm întreaga logistică, adică întregul proces de transport. Aceasta include conlucrarea între clinica unde se află
pacientul pregătit pentru transfer și clinica care primește acest pacient. Uneori, poate fi necesar ca anumite măsuri de
stabilizare a stării pacientului să fie interprinse și de către echipa CallMed la patul acestuia, astfel încât să fie transportat
cu risc minim pentru viață. În acest fel, toate funcțiile vitale ale pacientului pot fi monitorizate și menținute „de la pat la pat”
fără întrerupere. Niciun transport nu începe înainte de a fi coordonate aceste momente cheie.

Călătorești sigur spre destinație

Ambulanțele noastre moderne sunt comparabile cu o unitate mobilă de terapie intensivă echipată pentru transport în condiții de siguranță atît pe distanțe scurte cît și distanțe lungi. În unele situații, o ambulanță este preferabilă transportului aerian. Conlucrăm cu cei mai buni medici și asistenți medicali cu o specializare adaptată situației dumneavoastră.
Echipa CallMed poate evalua și stabiliza starea pacientului și a aprecia care este cea mai bună și sigură metodă de  transport.

  Ne ocupăm de toate transporturile terestre imaginabile cu ambulanța, indiferent dacă este vorba de transport medical în cele mai dificile condiții de terapie intensivă.”

Noi salvăm vieți