Transport medical asistat al pacienților pe teritoriul Republicii Moldova

Grija pentru pacient

Noi măsurăm grija pentru pacienți prin calitatea serviciilor medicale și de transport oferite, dar și prin atenția pe care o acordam sănătații pacientului.
Serviciul de ambulanță privată oferă servicii complete de transport medical asistat.
Transportul medical asistat constă în transportarea pacientului cu ajutorul personalului medical specializat în ambulanțe dotate cu tot echipamentul necesar în dependență de starea pacientului din orice localitate a republicii.

Echipament performant
Siguranța și confortul transportului din punct de vedere medical este asigurată de echipajul prezent în ambulanță, aparate de ventilare mecanică, aparate de monitorizare, truse medicale și de resuscitare, surse de oxigen, saltele vacuum, sisteme de climatizare, etc.

Experiență
Echipele Serviciului de Ambulanță CallMed au o vastă experiență – de peste 20 de ani în domeniul transportului medical asistat pe teritoriul Republicii Moldova, cît și peste hotarele ei.

Intervenția promtă
Recepționarea solicitărilor este coordonată non-stop de către dispecerii noștri. Promtitudinea intervenției și eficiența în asigurarea transportărilor – acestea sunt cele două avantaje ale Serviciului CallMed. Prin urmare, vă putem asigura transportări medical asistate conform necesităților dumneavoastră individuale.

 

Transportarea pacientului la aeroport și întâlnirea după zborul AVIA

În cazul în care ați ales ca mijloc de transport un avion, și deplasarea spre domiciliu sau spital necesită condiții speciale, atunci compania noastră se angajează să asigure transportul medical asistat al pacientului la aeroportul internațional Chișinău direct la bordul avionului. Deplasarea autosanitarelor pe pistă necesită oformarea documentației speciale. Compania CallMed este capabilă eficient și rapid să pregătească toate actele pentru îmbarcarea pacientului sau întîmpinarea acestuia la aeroport cu o autosanitară dotată cu tot necesarul conform necesitaților dumneavoastră.

Alte servicii

  • la investigații analize de laborator, CT, RMN, ecografii, intervenții stomatologice,
  • la un spital sau clinică unde urmează să se interneze,
  • pentru proceduri, precum dializa sau chimioterapie,
  • către sau de la aziluri de bătrâni,
  • la spitale pentru scoaterea ghipsului,
  • la domiciliu după externare din staționar,
  • transfer între spiatel sau clinici,
  • la mănăstire sau biserică,
  • transportul persoanelor la film, teatru, muzee, concerte, etc.Acest tip de serviciu poate fi solicitat de către un pacient, o rudă sau medicul curant.Programările pentru transportare se fac în prealabil și este necesar de specificat ziua, data, ora.
Pentru mai mai multe detalii puteți apela la numarul scurt de telefon 14112 sau la 0(22) 276587.

 

Suntem la dispoziția dumneavoastră!