Transportul medical asistat al nou-născuților

Sănătate și grijă pentru copii

Transportul medical asistat neonatal necesită o atentie deosebită copiilor care au nevoie de el. Transportul nou-născuților se efectuează sigur și profesional de către serviciul CallMed.

Echipă specializată

Serviciul de transport medical asistat al nou-născuților în Moldova este efectuat de către o echipă de reanimare, care include un neonatolog, un asistent medical și medici din alte domenii, dacă indicațiile o impun.

Echipament corespunzător

Pentru transportul medical asistat al nou-născuților, compania CallMed utilizează echipament special, de înaltă calitate. Bebelușii sunt transportați într-un reanimobil modern și confortabil. Copilul este plasat într-un incubator conceput special pentru transportul medical al nou-născuților, inclusiv în stare gravă. Acesta este încălzit prin convecție, furnizează  oxigen cu concentrație ridicată, este echipat cu sisteme de monitorizare, aspirare a secrețiilor, ventilare artificială a plămînilor.

Atenție sporită

Înainte de începerea transportului  neonatal, neonatologul evaluează starea copilului și determină posibilitățile acestuia de a efectua cu succes transportul, chiar dacă este necesar să fie transportat întro clinică specializată din Europa sau țările CSI. Transportul nou-născuților începe după ce totul este pregătit cu mare atenție (funcționalitatea tuturor monitoarelor este verificată minuțios, cateterele și tuburile sunt bine fixate).
Pe tot parcursul transportului, medicii însoțitori monitorizează ritmul cardiac, respirația, măsoară regulat tensiunea arterială și temperatura corpului, pulsoximetria și electrocardiograma. Profesionistii care activează în cadrul serviciului CallMed cunosc prețul vieții fiecarui copil. Prin urmare, în timpul transportării  nou-născuților, utilizăm toate cunostințele, experiența, grija și responsabilitatea noastră pentru a asigura predarea acestora în siguranță și cât mai curînd posibil la clinica unde va primi îngrijiri medicale corespunzătoare.

Transport medical se solicită prin apel la numărul de telefon 14112 sau la +373(22) 276587.